Nieuw bij Massage de Wijnhaven, cursus Shantala babymassage!

 

Je leert als ouder je eigen kind masseren!

 

Aanraking is een levens behoefte, door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, door een goede bloedomloop verbeterd het immuumsysteem. Shantala baby massage is ook goed voor de ontwikkeling, de groei, de eetlust en de slaap van de baby. Door verschillende massage technieken kunnen we de baby helpen bij veel voorkomende probleempjes en pijntjes zoals; buikkramp, darmkramp, obstipatie en doorkomende tandjes. Als de baby regelmatig wordt gemasseerd versterkt dit de band met elkaar. 

 

De cursus Shantala babymassage geef ik zowel bij jullie thuis, als in mijn praktijk en met goepen op locatie. Het is ook mogelijk om de cursus samen met een vriend(in) of zelf samen gestelde groep te volgen.  

Ik leer jou of jullie in 4  x de massagetechnieken voor baby's. Naast de massagetechnieken besteed ik ook aandacht aan het basisbevestigend dragen, roterend aan en uitkleden, de tummy tub, de taal van het huilen en de lichaamstaal van de baby. De meest geschike leeftjd om te starten met babymassage is tussen de 6 weken en 8 maanden.

U krijgt bij deze cursus een flesje babymassage olie en een handboekje waarin alles nog een keer staat uitgelegd zodat alles gemakkelijk thuis is terug te lezen. De cursus babymassage geef ik in de regio Delft (Ypenburg, Leidschenveen, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, Westland en Rijswijk), buiten deze regio bereken ik 0,19 cent per kilometer vanaf mijn woning.

De eerste groepscursus zal plaats vinden op 24 september, 1 - 8 en 15 oktober van 09.30 tot 11.00 uur aan de Marshallaan 2 in Delft. Deze locatie is goed te bereiken met auto (gratis parkeren), fiets en tram! Schrijf je nu snel in via de mail!

Vind jij masseren n iks maar gun je het je baby wel? Ik masseer ook individueel baby's in het bijzijn van de ouder(s), zowel bij jullie thuis als in mijn praktijk.Ook leuk om kado te geven als kraamkado!

 

Ik ben aangesloten bij de Vakgroep Shantala Docenten voor het geven van de cursus babymassage.

Ik heb mijn licentie bij de Massage academie behaald als docent Babymassage.